Joomla Theme

Eerste Hulp

Veel mensen zijn bereid om hulp te verlenen als dat nodig is. Met het diploma eerste hulp op zak, weet u hoe u iemand op de juiste manier kunt helpen.

Lees meer

Joomla Theme

Eerste hulp aan kinderen

Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Een ongeluk zit daarbij in een klein hoekje. Leer gevaren onderkennen en weet hoe te handelen.

Lees meer

Joomla Theme

Reanimatie

Snel handelen bij een hartstilstand is van levensbelang. Leer in een korte cursus hoe u moet reanimeren en meld u aan als burgerhulpverlener bij de hartstichting.

Lees meer

Nieuws

Reanimatiecursus

Bij voldoende belangstelling start op 8 mei 2018 een basiscursus reanimeren. Tijdens deze cursus leren de cursisten in 2 avonden hoe zij moeten reanimeren, zowel met als zonder AED. De tweede cursusavond is op 22 mei. Iedereen kan aan deze cursus deelnemen. Het kunnen reanimeren is belangrijk omdat elke week 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen worden door een hartstilstand. Het gebeurt vaak thuis,

op het werk of buiten op straat. Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden. Personen die reeds in het bezit zijn van een reanimatiecertificaat van de Hartstichting zijn van harte welkom om tijdens één van de cursusavonden hun vaardigheden op peil te houden.

Informatie

Stefan Oudijn
Tel. 0180-850733
Stuur een e-mail

Evenementen

Wijnand Punt
Tel. 06-19629841
Stuur een e-mail

Postadres

EHBO-vereniging Ridderkerk
Postbus 2030
2980 CA Ridderkerk

Locatie

Basisschool 'de Klimop'
Mr. Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk