Inschrijfformulier reanimatiecursus

De gemeente Ridderkerk heeft zich ten doel gesteld om het aantal burgerhulpverleners binnen de gemeente te vergroten. Daarbij heeft zij de samenwerking gezocht met de lokale EHBO-verenigingen. Vanuit die samenwerking wordt de reanimatiecursus gratis aangeboden aan inwoners van Ridderkerk en krijgen inwoners van Ridderkerk voorrang bij inschrijving. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat deze zich na het volgen van de reanimatiecursus inschrijft als burgerhulpverlener.

Geïnteresseerden van buiten de gemeente Ridderkerk kunnen wij slechts een cursusplaats aanbieden als er vanuit de gemeente Ridderkerk onvoldoende belangstellenden zijn. Als er plaats is voor deelnemers van buiten de gemeente, dan laten wij hen dat 24 uur voor aanvang van de cursus weten. Aan deelnemers van buiten de gemeente Ridderkerk wordt het reguliere cursusgeld à € 25 berekend.

Om deel te kunnen nemen aan de reanimatiecursus is het noodzakelijk dat u lichamelijk in staat bent om te kunnen reanimeren. Van deelnemers wordt daarom verwacht dat zij op hun knieën kunnen zitten en in staat zijn om een borstkas in te drukken. Deelnemers die in het verleden betrokken zijn geweest bij een reanimatie wordt verzocht dit voorafgaand aan de les aan te geven bij de instructeur. Als achter een cursusdatum is aangegeven dat deze VOL is of is komen te VERVALLEN, dan is inschrijven niet (meer) mogelijk. Deze site wordt periodiek bijgewerkt, het kan daardoor zijn dat een cursus waarbij ogenschijnlijk nog plaatsen vrij zijn toch is volgeboekt.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Informatie

Astrid Punt
Tel. 06-19629841
Stuur een e-mail

Postadres

EHBO-vereniging Ridderkerk
Postbus 2030
2980 CA Ridderkerk

Locatie

Basisschool 'de Klimop'
Mr. Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk