Evenementen

Image

EHBO op uw evenement

U wilt dat de bezoekers van uw evenement onbezorgd kunnen genieten. De aanwezigheid van EHBO-ers is daarbij vaak een vereiste. Gediplomeerde vrijwilligers van onze vereniging bieden u graag een helpende hand.  Zij bemannen met plezier de eerste hulppost bij uw kleinschalige evenement in Ridderkerk.

EHBO-vereniging Ridderkerk is al vele jaren een bekend gezicht bij diverse lokale evenementen zoals de avondvierdaagse, de intocht van Sinterklaas en de schaatsbaan op het Koningsplein. Al onze eerste hulpverleners zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring met het verlenen van eerste hulp.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor wie?

Iedereen die een evenement organiseert kan een aanvraag indienen. Omdat wij jaarlijks meer aanvragen binnen krijgen dan dat wij kunnen honoreren, hebben wij er voor gekozen om voorrang te geven aan de kleinschalige, niet-commerciƫle, evenementen die plaats vinden in de gemeente Ridderkerk.

Goed om te weten

Leden en vrijwilligers van onze vereniging zijn zowel in georganiseerd verband als op eigen initiatief actief als eerste hulpverlener. Om ieder misverstand te voorkomen: er is pas sprake van inzet door c.q. namens EHBO-vereniging Ridderkerk als een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen tussen de vereniging en de organisator van het evenement.

Image